פירוש המילה היפנית אסאדה הינו קציר האורז.
אנו מאמינים שאיכוח האורז ודרך הכנתו הינם הבסיס החשוב ביותר בהכנת סושי איכותי וטרי ועל כן משקיעים רבות בהשגת האורז האיכותי ביותר והכנתו לידי שלמות. בראש אסאדה ניצב השף ניסן אלחסוב, בוגר ומצטיין הקורדון בלו בלונדון המתמחה בהכנת סושי מדויק, טרי ויחודי עם דגש על יחסים נכונים בין האורז לשאר חומרי הגלם הייחודיים לנו. אנו מציעים מגוון מנות מהמטבח היפני, קטנות כגדולות המגרות את החושים ופותחות את התיאבון.
עיצוב המקום תוכנן כמיטב המסורת היפנית על מנת להעביר לסועד חוויית אירוח מושלמת ובכדי להשלים את החוויה האותנטית, עומד לרשותכם בר סאקה מגוון ובו מיטב סוגי הסאקה שיש לארץ השמש העולה להציע
אסאדה ממוקמת בשוק רוטשילד אלנבי במרכז תל אביב .
היראשיימאסה!