ראשית דרכה של סלבה וידה החלה כמסעדת פופ-אפ ייחודית שעם הזמן גדלה ועברה למשכן קבוע ברחוב הירקון בתל אביב. על המטבח מנצח השף יובל פכלר, שהתמחה במסעדות כוכבי מישלן ברחבי העולם כגון לונדון ואיטליה וכעת החליט להגשים את חלומו ולבשל חלומות לציבור הישראלי.
תפריט המסעדה מורכב מסגנונו האישי של השף ואינטרפרטציה אישית להשראות שקיבל ממסעדות שעבד ברחבי העולם. לכן, כל מנה שיוצאת לשולחן מלאה בתשוקה והשראה. בין המנות ניתן למצוא; דגים ופירות ים טריים, פסטות ולחמים בעבודות יד, ארוחות בוקר עשירות וקוקטיילים שנבנו במיוחד למנות המוגשות ולבריזה המרעננת של רחוב הירקון. המסעדה שמה לה לדגש להשתמש בחומרי הגלם המובחרים ביותר כדי להגיש מנות טעימות, טריות ומדויקות. מדובר במסעדה אינטימית עם נוף מדהים לעבר ים התיכון שמלווה אותה אווירה צעירה ואנרגטית. כל אלו יחד עם האוכל המצוין גורמים לחוויה בלתי נשכחת.